Вечерва во 360°: Интервју со Албин Курти – Охрид и Преспа носат симболика на договарање

Новото издание на емисијата „360 степени“, во кое објавуваме интервју со косовскиот премиер Албин Курти, се емитува … Продолжи со читање Вечерва во 360°: Интервју со Албин Курти – Охрид и Преспа носат симболика на договарање