Васко Ковачевски вели дека ЕСМ ќе работи за поскапувањето на струјата од Нова година да биде минимално

Со оглед на тоа што имаме зголемени трошоци на производство и зголемени цени на енергенси, имаме дополнителни … Продолжи со читање Васко Ковачевски вели дека ЕСМ ќе работи за поскапувањето на струјата од Нова година да биде минимално