Васиќ-Бозаџиева и Скендер изгласани за нови уставни судии, ВМРО-ДПМНЕ ја напушти салата

По повеќе од една година откако во парламентот започна процедурата за избор на тројца уставни судии, пратениците … Продолжи со читање Васиќ-Бозаџиева и Скендер изгласани за нови уставни судии, ВМРО-ДПМНЕ ја напушти салата