Вархеји: Се надевам отсега и опозицијата ќе работи за европската иднина и нема да почне со контроверзии

Ги читав изјавите на опозицијата и тие секогаш тврдат дека се посветени да се случи ова членство, … Продолжи со читање Вархеји: Се надевам отсега и опозицијата ќе работи за европската иднина и нема да почне со контроверзии