Вакцината на „Астра Зенека“ е безбедна, потврди Европската медицинска агенција

Европската медицинска агенција (ЕМА) на денешниот состанок заклучи дека вакцината на „Астра Зенека“ е безбедна и нејзините … Продолжи со читање Вакцината на „Астра Зенека“ е безбедна, потврди Европската медицинска агенција