В понеделник се очекува да бидат поднесени законските измени за трансформација на министерствата

Гаши вчера најави дека на првата седница што ќе ja закаже, уште пред формирањето на Владата, ќе се … Продолжи со читање В понеделник се очекува да бидат поднесени законските измени за трансформација на министерствата