Утврдена маршрутата по која Лавров треба да пристигне на скопскиот аеродром за состанокот на ОБСЕ, потврди Министерството за одбрана

„360 степени“ го праша Министерството за одбрана дали до нив стигнало барање за одобрување прелет и слетување … Продолжи со читање Утврдена маршрутата по која Лавров треба да пристигне на скопскиот аеродром за состанокот на ОБСЕ, потврди Министерството за одбрана