Утре ќе пристигнат првите вакцини од Србија

Утре Северна Македонија ќе ги добие првите вакцини против ковид-19. Ќе пристигнат вакцините на „Фајзер“ кои земјава … Продолжи со читање Утре ќе пристигнат првите вакцини од Србија