Уставот е над сите правни акти, а иницијативата за референдум беше спротивна на него, тврди Џафери

Претседателот на Собранието е дециден дека целосно го испочитувал Уставот како највисок правен акт или регулатива на … Продолжи со читање Уставот е над сите правни акти, а иницијативата за референдум беше спротивна на него, тврди Џафери