Уставните измени не смее да станат јаболко на раздорот во натпреварот за популарност во анкетите, порача Бербок

Таа изрази оптимизам дека до декември ќе се успее во договореното алудирајќи на уставните измени и порача … Продолжи со читање Уставните измени не смее да станат јаболко на раздорот во натпреварот за популарност во анкетите, порача Бербок