Уставниот суд пред „големо проветрување“, заминуваат тројцата претседатели во последните осум години

Собранието наскоро треба да избере тројца нови уставни судии, но од Комисијата за избори и именувања велат … Продолжи со читање Уставниот суд пред „големо проветрување“, заминуваат тројцата претседатели во последните осум години