Уставниот суд од денеска без уште еден, четврти судија – со петмина не може да одлучува за сите прашања

Во последните седум месеци Собранието не успеа да избере тројца нови уставни судии на местата на оние … Продолжи со читање Уставниот суд од денеска без уште еден, четврти судија – со петмина не може да одлучува за сите прашања