Уставниот суд ќе преиспита како Општина Центар го донела ДУП кој ги опфаќа и атрактивните парцели на Водно

Причината за ваквата одлука е тоа што во иницијативата до Судот било посочено оти одлуката од Советот … Продолжи со читање Уставниот суд ќе преиспита како Општина Центар го донела ДУП кој ги опфаќа и атрактивните парцели на Водно