Уставни измени: Двајца пратеници од мнозинството не гласаа за дневниот ред, Ковачевски уверува дека имаат апсолутно единство во коалицијата

За усвојување на дневниот ред на денешната седница собраниска седница, со која почна постапката за уставни измени, … Продолжи со читање Уставни измени: Двајца пратеници од мнозинството не гласаа за дневниот ред, Ковачевски уверува дека имаат апсолутно единство во коалицијата