Уставен суд: Упатството со графа за етничка припадност во изводите привремено нема да важи

Седницата ја следеше и министерот за правда. По одлуката, Лога рече дека сега се отвора Пандорината кутија … Продолжи со читање Уставен суд: Упатството со графа за етничка припадност во изводите привремено нема да важи