Уставен оформи предмет за прекувремената работа на коридорите 8 и 10-д што ќе ги гради „Бехтел и Енка“

Предметот е оформен по иницијативата што до Уставниот суд ја поднесе Хелсиншкиот комитет за човекови права. Со … Продолжи со читање Уставен оформи предмет за прекувремената работа на коридорите 8 и 10-д што ќе ги гради „Бехтел и Енка“