Уставен го запре минималецот за функционерите, судиите и обвинителите

Уставниот суд на денешната седница одлучи привремено да го запре извршувањето на три уредби кои ги донесе … Продолжи со читање Уставен го запре минималецот за функционерите, судиите и обвинителите