Уште најмалку тројца пратеници ќе се приклучат кон мнозинството на СДСМ и ДУИ, најавува Заев

Според премиерот, ВМРО-ДПМНЕ нема коалициски потенцијал за да може да формира ново мнозинство. Наспроти тоа, најавува дека … Продолжи со читање Уште најмалку тројца пратеници ќе се приклучат кон мнозинството на СДСМ и ДУИ, најавува Заев