Уште четворица идни амбасадори ги презентираа програмите – наскоро сите 16 ќе заминат во своите мисии

Главна причина што голем број од нашите дипломатски претставништва долго време се празни, е кочењето што го … Продолжи со читање Уште четворица идни амбасадори ги презентираа програмите – наскоро сите 16 ќе заминат во своите мисии