Уште 50 нови пациенти во скопските болници за 24 часа, отворен е ковид-оддел и на хируршките клиники

Вкупно 1 135 пациенти позитивни и сомнителни на коронавирусот се лекуваат на инфективните оддели во Скопје и … Продолжи со читање Уште 50 нови пациенти во скопските болници за 24 часа, отворен е ковид-оддел и на хируршките клиники