Уредбата за задолжително носење маски објавена во „Службен весник“ – дознајте ги правилата и исклучоците

Уредбата за задолжително носење маски, марами или шалови надвор од домот е објавена во „Службен весник“ со … Продолжи со читање Уредбата за задолжително носење маски објавена во „Службен весник“ – дознајте ги правилата и исклучоците