Управен на повеќе јавни седници денеска ќе расправа по тужбите на „Европскиот фронт“

Седумте јавни седници, за секој предмет поединечно, ќе се одржат во просториите на Управниот суд на временски … Продолжи со читање Управен на повеќе јавни седници денеска ќе расправа по тужбите на „Европскиот фронт“