Улицата на Шилегов повторно ќе се вика „Мексичка“

Скопскиот градоначалник вели дека не се занимавал само со имиња на улици, како што го обвинува опозицијата, … Продолжи со читање Улицата на Шилегов повторно ќе се вика „Мексичка“