Украински брод со над 6 000 тони пченица пристигна во Албанија

Станува збор за турскиот брод „Јаохар Раним“ кој дванаесет дена пловел од украинското пристаниште до албанското пристаниште, … Продолжи со читање Украински брод со над 6 000 тони пченица пристигна во Албанија