Украина секогаш си го враќа своето, вели Зеленски по повлекувањето на руските трупи од Херсон

Надежта за Украина е секогаш оправдана, а Украина секогаш си го враќа своето. Денеска е историски ден. Се враќаме … Продолжи со читање Украина секогаш си го враќа своето, вели Зеленски по повлекувањето на руските трупи од Херсон