Украина: Користењето западно оружје за напад на Русија значително ќе ја ослаби Москва

По притисокот од Украина и некои од нејзините европски сојузници, САД минатата недела се согласија да ја … Продолжи со читање Украина: Користењето западно оружје за напад на Русија значително ќе ја ослаби Москва