Украина го нападнала Крим – во голема експлозија уништен важен руски брод

Командантот на украинските воздухопловни сили Микола Олешук изјави дека Украина извршила воздушен напад врз Феодосија на Крим … Продолжи со читање Украина го нападнала Крим – во голема експлозија уништен важен руски брод