Украдено тело на починат пациент од Инфективното одделение во Струмица

Триесетина луѓе украле тело на починат пациент, кој бил нивни роднина, од Инфективното одделение во болницата во … Продолжи со читање Украдено тело на починат пациент од Инфективното одделение во Струмица