Укината пресудата на актерот Бил Козби за сексуално злоставување

Највисокиот суд во Пенсилванија смета дека спогодбата на Козби со претходниот обвинител значително влијаела на постапката Десетици … Продолжи со читање Укината пресудата на актерот Бил Козби за сексуално злоставување