Угостителските објекти да се затворат до крајот на зимата, а не да има „крпеници од протоколи“, препорачува НУК

Паралелно, Владата, предлага комората, веднаш треба да реагира со безусловна поддршка за угостителите за да не се … Продолжи со читање Угостителските објекти да се затворат до крајот на зимата, а не да има „крпеници од протоколи“, препорачува НУК