Угина и третиот коњ во скопската Зоолошка градина, обдукцијата треба да утврди дали биле отруени

Угинувањето на третиот коњ, како и на другите два е пријавено во Секторот за внатрешни работи Скопје … Продолжи со читање Угина и третиот коњ во скопската Зоолошка градина, обдукцијата треба да утврди дали биле отруени