Училиштата ќе работат од 7 до 20 часот, часовите ќе траат 30 и 35 минути, во училница со маска

Учебната година треба да стартува на 1 октомври. За учениците од прво до трето одделение ќе се … Продолжи со читање Училиштата ќе работат од 7 до 20 часот, часовите ќе траат 30 и 35 минути, во училница со маска