Учебникот по историја ќе доцни оти нема кој да го рецензира, МОН бара да се вклучат и професори од универзитетите

Шаќири рече дека за разлика од наставните програми за трето, за шесто доцнеле и затоа се пролонгирал … Продолжи со читање Учебникот по историја ќе доцни оти нема кој да го рецензира, МОН бара да се вклучат и професори од универзитетите