Убиство во Гостивар: Со нож и секира ја усмртил сопругата и избегал

Трагичниот настан, утрово, околу 7 часот, го пријавил син на жртвата, гостиварка на возраст од 60 години … Продолжи со читање Убиство во Гостивар: Со нож и секира ја усмртил сопругата и избегал