Убиства на политичари, експлозии на митинзи – насилство пред изборите во Пакистан

Пакистан е погоден од бран насилства пред утрешните парламентарни избори Најмалку 12 лица загинаа во експлозија во … Продолжи со читање Убиства на политичари, експлозии на митинзи – насилство пред изборите во Пакистан