Убиени уште двајца од групата што уби косовски полицаец, потврди полицијата

Потврдено е убиството на уште двајца напаѓачи, кои биле маскирани, униформирани и тешко вооружени, а потврдено е … Продолжи со читање Убиени уште двајца од групата што уби косовски полицаец, потврди полицијата