Убиен е Марван Иса, мозокот на нападот на Хамас на Израел од 7 октомври – велат САД

Според информациите, се верува дека заменик-воениот лидер на Хамас во Газа бил убиен пред една недела во … Продолжи со читање Убиен е Марван Иса, мозокот на нападот на Хамас на Израел од 7 октомври – велат САД