ТВ Алсат: Компанија што Владата ја забранила како неетичка ќе врши надзор на изградбата на автопатите од „Бехтел и Енка“

Според документите кои ги обезбедила телевизија Алсат, Владата пред околу три години на сите државни институции и … Продолжи со читање ТВ Алсат: Компанија што Владата ја забранила како неетичка ќе врши надзор на изградбата на автопатите од „Бехтел и Енка“