Турција може да ја пушти Финска во НАТО, но не и Шведска, порача Ердоган

Ние ѝ дадовме на Шведска список од 120 лица и им кажавме да ги екстрадираат тие терористи, … Продолжи со читање Турција може да ја пушти Финска во НАТО, но не и Шведска, порача Ердоган