ЦУК: Во тек е евакуација на загрозени жители на Лажани, поголем дел од селото е под вода

Градоначалникот на општина Долнени Урим Ибески за МИА изјави дека сe поплавени 50 куќи во Лажани и … Продолжи со читање ЦУК: Во тек е евакуација на загрозени жители на Лажани, поголем дел од селото е под вода