ЦУК: Четворица планинари заедно со седумгодишно дете залутале на патот меѓу селото Кожле и Велес, во тек е спасувачка акција

Оттаму посочија и дека тим од три члена на ДЗС тргнал кон местото на настанот, со цел, … Продолжи со читање ЦУК: Четворица планинари заедно со седумгодишно дете залутале на патот меѓу селото Кожле и Велес, во тек е спасувачка акција