„Црната листа“ на САД е „удар за СДС“, коментира ВМРО-ДПМНЕ по додавањето на Јанева и на Јакимовски

Како што стои во соопштението, Јанева била користена за пресметка и реваншизам против неистомислениците, а Стевчо Јакимовски … Продолжи со читање „Црната листа“ на САД е „удар за СДС“, коментира ВМРО-ДПМНЕ по додавањето на Јанева и на Јакимовски