Црн ковид биланс: Починаа 14 лица, 999 се новозаразени

По пет смртни случаи има во Скопје, како и во Тетово, каде што, со денешните 184 нови … Продолжи со читање Црн ковид биланс: Починаа 14 лица, 999 се новозаразени