ЦИА уште во 2022 година го предупредила Бајден: Ако Украина напредува на фронтот, можно е Путин да употреби нуклеарно оружје

„Њујорк тајмс“ пишува дека сега, кога се чини дека Русија ја има главната рака на првите линии … Продолжи со читање ЦИА уште во 2022 година го предупредила Бајден: Ако Украина напредува на фронтот, можно е Путин да употреби нуклеарно оружје