Цените на основните продукти остануваат замрзнати и во февруари, одлучи Владата

Владата на денешната седница донесе одлука до 28 февруари 2022 година да продолжи важноста на мерката за замрзнување на … Продолжи со читање Цените на основните продукти остануваат замрзнати и во февруари, одлучи Владата