Цена на струјата: Бектеши најавува минимално зголемување за домаќинставата и намалување за малите и микро-фирмите

Кога сме кај мерките и на кој начин ќе се осмислат, навреме ќе ја информираме Регулаторната комисија … Продолжи со читање Цена на струјата: Бектеши најавува минимално зголемување за домаќинставата и намалување за малите и микро-фирмите