Целосна посветеност, трудољубивост и пожестока работа побарал Вучиќ на седницата на српската влада за Косово  

Српскиот претседател на седницата ги информирал министрите за ставот на официјален Белград за прашањето за Косово, како и … Продолжи со читање Целосна посветеност, трудољубивост и пожестока работа побарал Вучиќ на седницата на српската влада за Косово