Царовска за лажните вести за ССО: Истите луѓе тврдеа дека во земјава ќе се населат 120 илјади мигранти

Во врска со написите на социјалните мрежи дека од второ одделение ќе се воведувало сеопфатно сексуално образование … Продолжи со читање Царовска за лажните вести за ССО: Истите луѓе тврдеа дека во земјава ќе се населат 120 илјади мигранти