Трогателна исповед на родителите на Јана: Ситуацијата се влоши по примена половина инфузија

До влошување на ситуацијата на Јана дојде по истекување на половина од инфузијата. Дојде сестрата ја извадија … Продолжи со читање Трогателна исповед на родителите на Јана: Ситуацијата се влоши по примена половина инфузија