Трипуновски: Исчезнати се голем дел од документите од архивата на МЗШВ, Николовски да каже дали недостасуваат и спорни договори и постапки

Николовски мора да одговори пред јавноста дали од документацијата недостасуваат и голем број на спорни договори и … Продолжи со читање Трипуновски: Исчезнати се голем дел од документите од архивата на МЗШВ, Николовски да каже дали недостасуваат и спорни договори и постапки